Change Of Voice Questions Answers

Change of Voice Questions Answers (MCQ) of Verbal Ability in English Aptitude includes questions to choose the correct answer of Voice changes and Rules of Voice changes which are important for all competitive exams.

11) Who wrote this boo

  • 1) By whom is this book written ?
  • 2) By whom was this book written ?
  • 3) By who was this book written ?
  • 4) By whom were this book written ?
View Answer View Explanation
Ans.   B
Explanation :

12) Who wrote this nobl

  • 1) By whom has been this noble written ?
  • 2) By whom had this noble written ?
  • 3) By whom was this noble written ?
  • 4) By whom this noble was written ?
View Answer View Explanation
Ans.   C
Explanation :

13) He arrived at the conclusi

  • 1) The conclusion was arrived at by him.
  • 2) The conclusion arrived at by him.
  • 3) The conclusion had arrived at by him.
  • 4) The conclusion have arrived at by him.
View Answer View Explanation
Ans.   A
Explanation :

14) Mr. Sharma knows

  • 1) I am known for Mr. Sharma.
  • 2) I am known with Mr. Sharma.
  • 3) I am known at Mr. Sharma.
  • 4) I am known to Mr. Sharma.
View Answer View Explanation
Ans.   D
Explanation :
Note: We use 'to' preposition with word 'Know'

15) They may win the batt

  • 1) The battle may be win.
  • 2) The battle may be won.
  • 3) The battle may be won by them.
  • 4) The battle may won.
View Answer View Explanation
Ans.   B
Explanation :

16) Nobody can catch h

  • 1) He can not be caught.
  • 2) He can not caught.
  • 3) He could not be cought.
  • 4) He could not cought.
View Answer View Explanation
Ans.   A
Explanation :

17) We must have obeyed our teache

  • 1) Our teachers might have obeyed.
  • 2) Our teachers might have been obeyed.
  • 3) Our teachers must have been obeyed.
  • 4) Our teachers must have obeyed.
View Answer View Explanation
Ans.   C
Explanation :
If we have 'Subject + Modal Auxiliary verb + have + third verb + object' then we change it to Passive subject + Modal Auxiliary verb + have been + third form + by + passive object. Modal Auxiliary verb are : can, could, shall, will, may, might, should, would, must, ought to etc.

18) Rahul mush have done that ta

  • 1) That task must had been done by Rahul.
  • 2) That task must have been done by Rahul.
  • 3) That task must have done by Rahul.
  • 4) That task must have been did by Rahul.
View Answer View Explanation
Ans.   B
Explanation :

19) We ought to have saved our environme

  • 1) Our environment ought to had been saved.
  • 2) Our environment ought to have been save.
  • 3) Our environment ought to have been saved.
  • 4) Our environment ought to have saved.
View Answer View Explanation
Ans.   C
Explanation :

20) There is no book to re

  • 1) To be read there is no book.
  • 2) To read there is no book.
  • 3) There is no book to read.
  • 4) There is no book to be read.
View Answer View Explanation
Ans.   D
Explanation :
<< Previous Page Next Page >>

Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

Current Affairs
Govt Jobs

Visit Our Blog