Change Of Voice Questions Answers

Change of Voice Questions Answers (MCQ) of Verbal Ability in English Aptitude includes questions to choose the correct answer of Voice changes and Rules of Voice changes which are important for all competitive exams.

21) He can speak Fren

  • 1) French can spoken by him.
  • 2) French can be spoke by him.
  • 3) French can be spoken by him.
  • 4) French could be spoken by him.
View Answer View Explanation
Ans.   C
Explanation :

22) There is nothing to

  • 1) There was nothing to be done.
  • 2) There is nothing to be done.
  • 3) There is nothing to done.
  • 4) There is no thing to do.
View Answer View Explanation
Ans.   B
Explanation :

23) It is time to prepare for the game trai

  • 1) It is time to prepared for the game trails.
  • 2) It is time to be prepared for the game trails.
  • 3) It is time for the game trails to prepared.
  • 4) It is time for the game trails to be prepared.
View Answer View Explanation
Ans.   D
Explanation :

24) It is time to learn Engli

  • 1) It is time to be learnt English.
  • 2) It is time for English to be learnt.
  • 3) It is time for English to learnt.
  • 4) It is time to be learn English.
View Answer View Explanation
Ans.   B
Explanation :

25) It is time to do our busine

  • 1) It is time for our business to be done.
  • 2) It is time to our business to be done.
  • 3) It is time our business to be done.
  • 4) It is time for our business be done.
View Answer View Explanation
Ans.   A
Explanation :
Note: Please note the use of 'for'

26) Rahul has to see it or to believe

  • 1) It has to be saw or to be believe by Rahul.
  • 2) It has to be seen or to believe by Rahul.
  • 3) It has to be seen or to be believe by Rahul.
  • 4) It has to be seen or to be believe by Rahul.
View Answer View Explanation
Ans.   C
Explanation :

27) Switch on the cool

  • 1) Let cooler be switch on.
  • 2) Switch on the cooler please.
  • 3) Let cooler be switched on.
  • 4) Let the cooler be switched on.
View Answer View Explanation
Ans.   D
Explanation :

28) He like people to respect h

  • 1) He like respect.
  • 2) He likes to be respected.
  • 3) He like to be respected.
  • 4) He want to be respected.
View Answer View Explanation
Ans.   C
Explanation :

29) His hard work satisfied m

  • 1) I was satisfied for his hard work.
  • 2) I was satisfied by his hard work.
  • 3) I was satisfied with his hard work.
  • 4) I was satisfied at his hard work.
View Answer View Explanation
Ans.   C
Explanation :
Note: We use 'with' preposition with word 'satisfied'

30) His behaviour surprised

  • 1) I was surprised for his behaviour.
  • 2) I was surprised at his behaviour.
  • 3) I was surprised with his behaviour.
  • 4) I was surprised on his behaviour.
View Answer View Explanation
Ans.   B
Explanation :
Note: We use 'at' preposition with word 'surprised'
<< Previous Page Next Page >>

Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

Current Affairs
Govt Jobs

Visit Our Blog