Seating Arrangement Questions Answers

Seating Arrangement Questions Answers (MCQ) of Verbal Reasoning includes questions on determining the correct seating positions etc which are important for all competitive exams.

11) How many persons are seated between K and F

  • 1) 1
  • 2) 3
  • 3) 2
  • 4) 4
View Answer View Explanation
Ans.   B
Explanation :

12) Who among the following are three lady members

  • 1) E, H and J
  • 2) E, F and G
  • 3) E, H and G
  • 4) C, H and J
View Answer View Explanation
Ans.   C
Explanation :

13) Who among the following is seated between E and H

  • 1) K
  • 2) I
  • 3) F
  • 4) None of these
View Answer View Explanation
Ans.   A
Explanation :

14) Who is the only person sitting between Rohit and Manish

  • 1) Pritam
  • 2) Amit
  • 3) Gaurav
  • 4) Kamla
View Answer View Explanation
Ans.   C
Explanation :
Please refer to Explanation Image.

15) Gaurav is not sitting at equal distance fr

  • 1) Manish and Pritam
  • 2) Amit and Kamla
  • 3) Rohit and Pritam
  • 4) All of the Above
View Answer View Explanation
Ans.   D
Explanation :
Please refer to Explanation Image.

16) Gaurav is sitting .............. of Priy

  • 1) to the left
  • 2) two places right
  • 3) to the right
  • 4) three places left
View Answer View Explanation
Ans.   D
Explanation :
Please refer to Explanation Image.

17) The angle between Gaurav and Manish in the clockwise direction is

  • 1) 30 degree
  • 2) 210 degree
  • 3) 180 degree
  • 4) 90 degree
View Answer View Explanation
Ans.   A
Explanation :
Please refer to Explanation Image.

18) Which of the following statements is not correct

  • 1) Pritam is between Manish and Kamla
  • 2) Manish is two places away from Priya
  • 3) Gaurav is sitting opposite Pritam
  • 4) All of Above
View Answer View Explanation
Ans.   D
Explanation :
Please refer to Explanation Image.

19) Who is third to the left of D

  • 1) A
  • 2) E
  • 3) F
  • 4) None of these
View Answer View Explanation
Ans.   C
Explanation :

20) Who is sitting to the Right of E

  • 1) A
  • 2) C
  • 3) D
  • 4) G
View Answer View Explanation
Ans.   D
Explanation :
Please refer to Explanation Image.
<< Previous Page Next Page >>

Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

Current Affairs
Govt Jobs

Visit Our Blog