Sentence Correction

Sentence Correction Questions Answers (MCQ) of Verbal Ability in English Aptitude includes questions to correct the given sentence which are important for all competitive exams.

11) I would like that you finish the race on tim

  • 1) you finish the race at time.
  • 2) you finished the race on time.
  • 3) you finish the race by time.
  • 4) No correction.
View Answer View Explanation
Ans.   B
Explanation :

12) It is long since since I saw h

  • 1) is long ago
  • 2) is long for
  • 3) is long by
  • 4) No correction
View Answer View Explanation
Ans.   D
Explanation :

13) He will be surprised if he will come her

  • 1) if he would come
  • 2) if he shall come
  • 3) if he come
  • 4) if he came
View Answer View Explanation
Ans.   C
Explanation :

14) He has done nothing from two da

  • 1) at
  • 2) through
  • 3) since
  • 4) No correction
View Answer View Explanation
Ans.   C
Explanation :

15) Netaji was by a far a great man of Ind

  • 1) a very great man
  • 2) the greatest man
  • 3) too great man
  • 4) No Correction
View Answer View Explanation
Ans.   B
Explanation :

16) Hardly had he finished his lunch than the phone ra

  • 1) when
  • 2) while
  • 3) then
  • 4) since
View Answer View Explanation
Ans.   A
Explanation :

17) He said, every man should look up the futu

  • 1) look at
  • 2) look to
  • 3) look in
  • 4) No correction
View Answer View Explanation
Ans.   B
Explanation :

18) I don't believe in what he sa

  • 1) I am not believing
  • 2) I will not believe
  • 3) I have not believing
  • 4) No correction
View Answer View Explanation
Ans.   D
Explanation :

19) The father could not help but cry at his conditi

  • 1) cry on
  • 2) cry for
  • 3) crying
  • 4) No correction
View Answer View Explanation
Ans.   D
Explanation :

20) You are requested to take out your shoes before enteri

  • 1) take off
  • 2) take on
  • 3) put off
  • 4) No correction
View Answer View Explanation
Ans.   A
Explanation :
<< Previous Page Next Page >>

Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

Current Affairs
Govt Jobs

Visit Our Blog