Sentence Correction

Sentence Correction Questions Answers (MCQ) of Verbal Ability in English Aptitude includes questions to correct the given sentence which are important for all competitive exams.

21) She sat the entrance examination last ye

  • 1) sat in
  • 2) sat at
  • 3) sat for
  • 4) No correction
View Answer View Explanation
Ans.   C
Explanation :

22) Rahul is having a lot of coi

  • 1) has a lot of
  • 2) has lot of
  • 3) has lots of
  • 4) No correction
View Answer View Explanation
Ans.   A
Explanation :

23) He won by the sweeping majori

  • 1) the sweeping majority
  • 2) a sweeping majority
  • 3) with sweeping majority
  • 4) No correction
View Answer View Explanation
Ans.   B
Explanation :

24) Rachna made a sorry figure in her performan

  • 1) cut a sad figure
  • 2) cut a sorry face
  • 3) cut a sorry figure
  • 4) No correction
View Answer View Explanation
Ans.   C
Explanation :

25) As soon as I saw the snake, than I ran aw

  • 1) No sooner did I see
  • 2) No sooner I had seen
  • 3) No sooner I saw
  • 4) No correction
View Answer View Explanation
Ans.   A
Explanation :

26) All of her answers were corre

  • 1) Her every answers
  • 2) All her answers
  • 3) Her all answers
  • 4) No correction
View Answer View Explanation
Ans.   B
Explanation :

27) If I had time I will call y

  • 1) I have
  • 2) I has
  • 3) I would have
  • 4) I would have had
View Answer View Explanation
Ans.   C
Explanation :

28) More than one person were killed the

  • 1) was
  • 2) are
  • 3) have been
  • 4) No correction
View Answer View Explanation
Ans.   A
Explanation :

29) If you come across my keys, bring it to me, can yo

  • 1) will you ?
  • 2) don't you ?
  • 3) isn't it ?
  • 4) No improvement.
View Answer View Explanation
Ans.   A
Explanation :

30) Due to rain, cricket ground was covered by a carpe

  • 1) covered along
  • 2) covered into
  • 3) covered with
  • 4) covered upon
View Answer View Explanation
Ans.   C
Explanation :
<< Previous Page Next Page >>

Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

Current Affairs
Govt Jobs

Visit Our Blog